Author Topic: FlexRAID 2.0 Final Update 10  (Read 3491 times)

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
FlexRAID 2.0 Final Update 10
« on: September 21, 2012, 12:32:28 pm »
FlexRAID 2.0 Update 10 Final (release discussion thread)



Code: [Select]
Changes in 2.0 Update 10:
- Fixed a small glitch in licensing on Linux
- Fixed a case of folder rename issue
- Fixed issue in expression language whereas specifying an interactive directive was not properly interpreted
- Driver update with some interim changes for Windows 8 early adopters (note: full and better Windows 8 support will be in a new driver)

« Last Edit: October 02, 2012, 04:11:41 am by Brahim »

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
Re: FlexRAID 2.0 Final Update 10
« Reply #1 on: September 24, 2012, 11:37:44 am »
Notice:
If you download update 10 prior to this post and are having issues with Windows complaining that files are locked when try to rename, please download http://download.openegg.org/release/FlexRAID/Windows/2.0/FlexRAID-2.0-Final_u10f1.exe to resolve that issue.

This updated release reverts the changes I had made to fix an issue with renaming folders.
I need to test the fix a little more before putting it back into a release.
« Last Edit: September 24, 2012, 05:21:35 pm by Brahim »

Offline DrBlaze

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 281
  • Karma: +14/-0
    • View Profile
Re: FlexRAID 2.0 Final Update 10
« Reply #2 on: September 24, 2012, 03:27:06 pm »
Still doing it Win7 I'm afraid.  If I Stop pool, stop/start the service its fine for a few hours, but then the problem returns.

Ignore this for now, I need to reconcile so I may have had a different issue.
« Last Edit: September 24, 2012, 03:46:49 pm by DrBlaze »

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
Re: FlexRAID 2.0 Final Update 10
« Reply #3 on: September 24, 2012, 03:41:10 pm »
Still doing it Win7 I'm afraid.  If I Stop pool, stop/start the service its fine for a few hours, but then the problem returns.

Check the MD5 on the exe you have.
If you don't have c1a3c192b7a3305347b5b3a6489b84db, then you have the wrong release.