Author Topic: FlexRaid Licensing problems  (Read 3830 times)

Offline brosco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
FlexRaid Licensing problems
« on: March 03, 2013, 10:15:09 am »
I am a bit frustrated at the current licensing system.

I had originally re-installed to do a drive failure. I have been having nothing but problems trying to get a working version because of licensing issues.

It will never find the existing key file no matter what i do so i see little use in emailing the information. Im sure its  just me but it always tells me the file does not exist. either in the log or in a pop up message.

I had reactivated at one point  and was able to perform an update.  Alas as soon as my system restarted (I think) the product was no longer activated. I get this message: "License Exception: Is the feature you are trying to use licensed?"

I also noticed the version info was no longer in the upper right portion go the screen. That seems to return the first time i reactivated the software.

Im not sure if i missed something on where a file must be or something who knows...any help would be greatly appreciated

Thanks


Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,332
  • Karma: +199/-15
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #1 on: March 03, 2013, 11:13:22 am »

Offline azer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #2 on: March 24, 2013, 09:42:53 am »
ive had this exact problem for months and barely getting any support with it.

having to reset activation and reactivating it everytime the sytem is rebooted is a load of crap for a paid program

save target and view in ie? (microsoft problem recorder)


« Last Edit: March 24, 2013, 10:31:01 am by azer »

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,332
  • Karma: +199/-15
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #3 on: March 24, 2013, 08:59:16 pm »

How are you resetting and re-activating?

Offline azer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #4 on: March 26, 2013, 05:33:18 pm »
resetting via the activation reset thingie and activating "online"

Offline brosco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #5 on: April 01, 2013, 08:58:43 am »
I keep reactivating on my machine without issue. I have to reset activation and activate online every time my machine restarts. Anyone have any ideas?

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,332
  • Karma: +199/-15
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #6 on: April 01, 2013, 09:18:05 am »
I keep reactivating on my machine without issue. I have to reset activation and activate online every time my machine restarts. Anyone have any ideas?

What OS?

Offline brosco

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #7 on: April 01, 2013, 10:04:34 am »
WHS 2011

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,332
  • Karma: +199/-15
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #8 on: April 01, 2013, 10:30:57 am »
WHS 2011
PM me your purchase code.

Offline Methanoid

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #9 on: October 02, 2015, 06:47:50 am »
Having exact same problem... :(

Offline Methanoid

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: FlexRaid Licensing problems
« Reply #10 on: November 12, 2015, 05:24:28 pm »
And left out to dry by "sales". I should have sussed that emailing "sales" for a "support" issues means "no support but they will try to sell you something you already paid for"

I am NOT happy in case anyone is in any doubt.  >:(  >:(  >:(