Author Topic: Use hyperlinks in help message/tooltips/...  (Read 1695 times)

Offline vletroye

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 714
  • Karma: +7/-0
    • View Profile
Use hyperlinks in help message/tooltips/...
« on: November 10, 2013, 03:41:05 pm »
Today, I had several popup messages with links that I couldn't click or capture...
I had to take screen captures to be able to "recopy them" in a browser  :-\

Ex 1.: In a tooltip


Ex 2.: In a Additional Note


I know this is not easy to improve (and not critical)... But maybe in the future, as a "nice to have"  ;)

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
Re: Use hyperlinks in help message/tooltips/...
« Reply #1 on: November 10, 2013, 10:06:20 pm »
Agreed.
This can go on Mantis so that it is tracked since it won't be worked on now.

Offline vletroye

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 714
  • Karma: +7/-0
    • View Profile
Re: Use hyperlinks in help message/tooltips/...
« Reply #2 on: November 11, 2013, 01:31:33 am »