Author Topic: t-Raid wont start after reboot  (Read 2101 times)

Offline Airbander

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
t-Raid wont start after reboot
« on: March 27, 2014, 12:10:04 pm »
Hello

After a reboot of my home system , i notice that t-Raid wont start : can't establish a connection to the server at localhost:8080.

If i go to device manger , under disk drive all my drives show fine but i am not able to see any of my drives under my computer for some reason

Here is log files: http://paste2.org/9KYFE5Y5

Can someone please advise

Thanks

Offline Airbander

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: t-Raid wont start after reboot
« Reply #1 on: March 28, 2014, 12:11:14 pm »
Hello

so i made a new YouTube Video showing my issue as i am not able to find anything in the forum

https://www.youtube.com/watch?v=uYuHsujxXHY

can someone please help here

Thank you very much in advance 

Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
Re: t-Raid wont start after reboot
« Reply #2 on: March 28, 2014, 01:16:34 pm »
1. Check that the Web UI service is actually running.

2. Check that another program is not using the Web UI port (8080).

If the service is failing to start when trying to start from the services console, uninstall and re-install the Web UI.

Offline Airbander

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: t-Raid wont start after reboot
« Reply #3 on: June 15, 2014, 10:19:04 pm »
Hello

So if i re-instal web UI that wont mess up my setting and configurations ?

Thanks

Offline Quaraxkad

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 381
  • Karma: +24/-1
    • View Profile
Re: t-Raid wont start after reboot
« Reply #4 on: June 16, 2014, 08:26:12 pm »
No. RAID configurations are not affected by uninstalling and reinstalling and/or upgrading FlexRAID versions.

Offline Airbander

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 188
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: t-Raid wont start after reboot
« Reply #5 on: June 17, 2014, 11:20:36 am »
Hello Guys

Thanks issue resolved