Author Topic: Bad install using 2.1 .sh installer  (Read 1037 times)

Offline besch2410

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Bad install using 2.1 .sh installer
« on: September 19, 2015, 07:43:18 am »
I have a bad installation on 2.1 using the new .sh installer. I'm lost at this point. I have access to web interface. I can activate (although it does not save activation after reboots). I cannot perform any operation such as create, and previously tried to rebuild from PPU's. That failed also. See logs from "create" operation below.

Love some help.

[2015-09-19 08:35:12,490] INFO : Executing create...
[2015-09-19 08:35:12,490] INFO : [create] started at: Sat Sep 19 08:35:12 EDT 2015
[2015-09-19 08:35:12,666] INFO : Using RAID engine Tx
[2015-09-19 08:35:12,667] ERROR: PBEWITHSHAAND128BITAES-CBC-BC SecretKeyFactory not available
java.security.NoSuchAlgorithmException: PBEWITHSHAAND128BITAES-CBC-BC SecretKeyFactory not available
        at javax.crypto.SecretKeyFactory.<unknown>(Unknown Source)
        at javax.crypto.SecretKeyFactory.getInstance(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.<init>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.a(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.g.c.a(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.e.f.a(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.e.c.a.run(Unknown Source)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[2015-09-19 08:35:12,668] ERROR: [create] error: NullPointerException[null]
java.lang.NullPointerException
        at javax.crypto.CipherOutputStream.write(Unknown Source)
        at javax.crypto.CipherOutputStream.write(Unknown Source)
        at java.util.zip.GZIPOutputStream.writeHeader(Unknown Source)
        at java.util.zip.GZIPOutputStream.<init>(Unknown Source)
        at java.util.zip.GZIPOutputStream.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.c.a.a.a.<unknown>(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.g.c.a(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.e.f.a(Unknown Source)
        at com.tchegbe.lib.io.a.e.c.a.run(Unknown Source)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[2015-09-19 08:35:12,668] INFO : [create] completed at: Sat Sep 19 08:35:12 EDT 2015






Offline Brahim

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8,547
  • Karma: +204/-16
    • View Profile
Re: Bad install using 2.1 .sh installer
« Reply #1 on: September 19, 2015, 07:48:24 am »
Please update your installation. A new release was just issued to correct issue.

Offline besch2410

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Bad install using 2.1 .sh installer
« Reply #2 on: September 19, 2015, 07:51:00 am »
Update: Rebuild of RAID was successful.
« Last Edit: September 20, 2015, 07:30:07 am by besch2410 »